Aanbod

Organisatieontwerp, fusieplannen, conflictbemiddeling, vragen over visie of leiderschap … Elke organisatie die mijn expertise en hulp inroept, heeft specifieke verwachtingen van een coachingtraject. Ik los die verwachtingen in met maatwerk waarin ik vier persoonlijke hoekstenen integreer.

Analyseren

Bij aanvang van de opdracht is vooral de probleemstelling zichtbaar. Ik verleg de horizon en detecteer haalbare veranderingen die nieuwe perspectieven openen.

Lees verder

Bijsturen

Ik begeleid individuele medewerkers en teams om hun bijdrage aan een gemeenschappelijke doelstelling te toetsen, om hen open te stellen voor verandering en om hun medewerking hieraan te bevorderen.

Lees verder

Ondersteunen

Leidinggevenden staan er op cruciale momenten vaak alleen voor. Ik ben voor hen een ervaren klankbord. Ik help hen om afstand te nemen, te reflecteren en opnieuw koers te bepalen.

Lees verder

Versterken

Ik coach de organisatie niet naar een eindpunt, maar naar een nieuw vertrekpunt.

Lees verder

Onder jouw begeleiding werd het communicatieteam terug op de rails gezet. Een groter zelfvertrouwen en een vernieuwde groepsdynamiek gaven de hele organisatie een extra 'shot' zuurstof met meer energie en creativiteit tot gevolg. Of hoe één schakel een hele ketting kan versterken!

Frank Geypens | STUK

Koen, nog eens heel erg bedankt voor de coaching. Ik was daardoor echt goed voorbereid en ik zie weer heel wat mogelijkheden om de weg hier verder te bewandelen!

Veerle Mans | De Werf Brugge

Samenwerken?